Related Posts
Havuçları zeytinyağında kavuranlar dikkat! Havuçları zeytinyağında kavurmak tehlike saçıyor
Dumanlanma noktası düşük olan zeytinyağı, yüksek ateşte yağın parçalanmasıyla içeriğindeki serbest radikalleri açığa çıkarır ve acılaşır. Havuçları zeytinyağında kavurarak acılaşmasına ve sağlık açısından tehdit oluşturmasına sebep olabilirsiniz.
Araçta 86 kilo salep soğanı ele geçirildi
İl Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü Merkez Şefliği ile İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, durdurdukları araçta 86 kilo kaçak toplanan salep soğanı ele geçirdi. Soğanlara el konulurken, sürücüye biyoçeşitliliği tahrip etmekten 387 bin 141 TL …
Gümüşhane’de sıcaklık rekoru kırıldı: 54 yılın en sıcak Nisan’ı seçildi
Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı araştırmalara göre kentte son 54 yılın en sıcak Nisan ayı yaşanırken, vatandaşlar kuralık endişesiyle karşı karşıya kaldı.